Mijn naam is Margreet van Hesteren-Kik, geboren 21-01-1962. Wij hebben 2 zoons, beiden uitwonend. Onze woning is rookvrij en we hebben geen huisdieren. Van het werken met kinderen krijg ik enorm veel positieve energie. Samen spelletjes doen of knutselen geeft mij erg veel voldoening. Afhankelijk van de leeftijd van het kind worden er thema-gewijs knutselwerkjes gemaakt. Ook wordt er natuurlijk aandacht besteed aan moeder- en vaderdag, verjaardagen van ouders en opa en oma. Alles wat speelt in het leven van het kind wordt, als het kind er behoefte aan heeft, besproken. Hierbij kunt u denken aan dagjes uit, vakantie, maar ook spannende en verdrietige zaken. Voor de allerkleinsten is een uitstapje naar het hertenkamp of het voeren van de eendjes een leuke activiteit.

Onze woning ligt in de wijk Esse-laag. Achter ons huis bevindt zich een grote tuin waar de kinderen heerlijk kunnen ravotten. Ook zijn er in onze jonge wijk op loopafstand vele speeltuintjes voor kleine kinderen. Ook is er een groot park voor de wat grotere kinderen.

 Gastouder Margreet

 

Aanbevelingen

"Sinds ruim een jaar zitten mijn zoon (4 jaar) en dochter (1 jaar) bij deze gastouder. Een lieve oppas die flexibel is, veel activiteiten buiten onderneemt met de kinderen en een gezellige sfeer creëert in een vast dagritme. Het is prettig dat mijn zoon, die al op school zit, tussen de middag en na school ook kan worden opgevangen en op die momenten ook samen is met zijn zusje. Het zusje wordt de hele dag opgevangen en voelt zich altijd direct thuis bij de oppas.

De gastouder heeft een zeer schoon en net huis met een grote tuin waar de kinderen met mooi weer heerlijk buiten kunnen spelen en eten.Er is aandacht voor de ontwikkeling van het kind en er worden seizoensgebonden knutselactiviteiten gedaan. - Esmeralda"
"Allebei mijn kinderen gaan overdag naar Margreet wanneer ik naar mijn werk ga. Ik heb voor Margreet gekozen na een positieve klik tijdens de kennismaking. Een van mijn kinderen heeft gedragsproblemen gehad waar Margreet zeer goed mee omging. Daardoor wordt er meer rust ervaren omdat Margreet Rust, Regelmaat en Regels biedt. Dit op een kindvriendelijke manier. Mijn kinderen komen vrolijk en voldaan naar huis, wat ook mij positief stemt.Ik zeg, Margreet is een echte aanrader. - Stefanie"
"Betrouwbaar en flexibel, Altijd vrolijk en opgewekt, Netjes en schoon, Duidelijk en consequent, Lief en actief, zomaar een paar kreten die mij te binnen schieten als ik aan Margreet denk. En als je kinderen na vier jaar nog vragen "wanneer gaan we weer eens naar Margreet", dan weet je dat het hele goede periode is geweest!. - Caroline"